2019!
07.01.2019

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Hengissä ollaan, vaikka muutama vuosi on vierähtänyt siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut monenlaista toimintaa niin puutarhassa kuin muutenkin elämässä, mutta en vaan ole saanut ajatuksia tänne asti siirrettyä.

Pari vuotta on mennyt käsileikkauksesta toipumisessa ja puutarhan hoitamisessa vasemmalla kädellä, mutta nythän tilanne on hyvä! Olen oppinut virkkaamaan ja siinä hurmoksessa on syntynyt Kalevala cal-peitto, iso mandala, torkkupeito ja vielä työn alla oleva Unelmien Puutarha!

Omaa unelmien puutarhaa olen myös rakentanut voimien ja kunnon mukaan. Kaikki kasvaa, jotain kuolee, ja kun yhden asian saa valmiiksi niin uusia ideoita on jo valmiina toteutettavaksi. Aina on tilaa vielä yhdelle uudelle puulle tai pensaalle tai muulle herkulle, jota haluan kokeilla.

Ei tämä elämä ole ihan näpertelyksi kuitenkaan kutistunut vaan kaiken muun aktiviteetin lisäksi olen palannut osa-aikaisena työelämään - ja ihan uudelle uralle, jossa vielä vanhoilla päivillä pääsen hyödyntämään kaikkea tähän asti opittua!

Jatkossa yritän - siis yritän - kirjoitella tänne kuulumisia useammin. Tänään kuitenkin alkoi kuukalenterin mukaan kylvöaika, joten siemenet ja multapussi esille ja kohti uutta kasvukautta! Myöhemmin sitten tuloksista ja ajankohtaisista asioista enemmän!

Kommentoi
 
footer